Wonen en gebieden

Je kunt mij inschakelen voor advies en interim werk ten behoeve van ontwikkeling en marketing van woningbouw en gebiedsontwikkeling. Ik heb brede ervaring in marktonderzoek, acquisitie, ontwikkeling en verkoop. Door mijn ervaring in diverse rollen bij private marktleiders in het vastgoed en mijn langdurige rol als gebiedsontwikkelaar bij een publiek private samenwerking, is mijn inhoudelijke kennis sterk aanwezig en inzetbaar.

Beschikbaar voor werkzaamheden:

 • Begeleiding van (woningbouw) projecten en gebiedsontwikkelingen
 • Strategisch advies van (woningbouw) projecten en gebiedsontwikkelingen
 • Strategiebepaling gebiedspromotie en verkoop- en marketingstrategie projecten
 • Realisatie van markt- en ontwikkelingsvisies voor projecten en gebieden
 • Advisering prijsvorming en optimaliseren van producten en projecten.

Voordelen:

 • Flexibel ad interim in te schakelen
 • Betrokken, strategisch met een visie
 • Realisatiekracht & altijd het einddoel voor ogen
 • Oog voor detail & overview
 • Het product klopt (vanuit het hart ;-))
 • Oog voor mens & organisatie

Vanuit mijn hart als ontwikkelaar en conceptbedenker wil ik een bijdrage leveren aan de kwaliteit van wonen en leven. Mensen, huizen en de omgeving waarin we leven, houden mij bezig. Als sociaalgeograaf is dat ook logisch.

Bij het ontwikkelen van een project of gebied is het van belang om aan te sluiten op de vraag van de toekomstige bewoner en gebruiker. Het huis, de omgeving en de prijs moeten goed zijn en daarnaast speelt de woonbeleving en sfeer een rol in de zoektocht naar een thuis. Vanaf de start van het ontwikkelingsproces tot aan de verkoop van het huis vormt de essentie van het concept, (het verhaal en de beeldvorming) de rode draad.

Een voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van woonwijk Vroondaal. Bij aanvang is een duidelijke strategie gekozen en zijn randvoorwaarden gesteld (aan het ontwerp van de openbare ruimte en architectuur) met als doel een eenduidige wijk te ontwikkelen met een sterke identiteit. Dat is gelukt en komt ook tot uitdrukking in hoe de bewoners met elkaar een sfeervol thuis hebben gecreëerd.

Hieronder vind je een aantal recentere referentieprojecten waar ik op interim basis als projectleider en gebiedsontwikkelaar aan werk (te).

"Saskia heeft overtuigende kennis van de markt en een eigen visie op de marktpotentie en positionering van projecten. Saskia werkt zeer gedreven met een kritisch oog op alles wat haar project aangaat en heeft een constante focus op de planning. Ze is breed georiënteerd, waardoor ze makkelijk kan schakelen tussen de diverse onderwerpen die stedelijke gebiedsontwikkeling met zich meebrengt. Daarnaast is ze een plezierige collega die graag haar eigen verantwoordelijkheden heeft, makkelijk communiceert en geen uitdaging uit de weg gaat"

Ik heb Saskia meegemaakt als vrouw met enthousiasme en gedreven in haar vak. Ze heeft gevoel bij de markt en kan goed visualiseren wat de klantvraag is. Zij werkt vanuit haar sterke intuitie en past haar ervaring concreet toe. Zonodig anticipeert ze op veranderende omstandigheden en heeft visie op wat ze uiteindelijk bereiken wil. 
Ik heb haar leren kennen als een sociale, betrokken collega die meer wil brengen dan wat er van haar verlangt wordt.

  Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het gevraagde contact.