Vanaf mijn studie Sociale Geografie heb ik mij in diverse rollen beziggehouden met het ontwikkelen van woningbouw en gebiedsontwikkelingen. Het van niets iets maken en aantrekkelijke, kwalitatieve projecten en gebieden creëren, waar mensen zich thuis voelen, maken dit vak prachtig.

De interesse in mensen en de drive mij persoonlijk te ontwikkelen was er ook altijd. Vanaf 2018 heb ik daarom, na het volgen van diverse opleidingen, mijn “ontwikkel aanbod” verbreed en begeleid ik als opsteller en coach ook mensen en organisaties in hun vraagstukken en ontwikkeling.

Om mensen te inspireren en aan te moedigen in hun persoonlijke ontwikkeling maak ik samen met Jessica Kwekkeboom ook een podcast serie over systemisch werk en opstellingen met thema’s uit het dagelijks leven.

Ik sta positief in het leven en probeer zo bewust mogelijk mijn dag door te brengen. Ik zoom uit vanuit het systemisch werk en zoom in op mijn eigen patronen. Mijn kernwaarden zijn, hoe kan het ook anders ;-), ontwikkelen, kwaliteit, aandacht, verbinden en vrijheid.

Ik hou van variatie in werk, creëren, samenwerken (verbinden, sparren, kennis overdragen, nieuwe ideeën opdoen en uitproberen) en diepgang. Ik krijg energie en raak geïnspireerd door schoonheid in de vorm van kunst, muziek, architectuur en groen. Ik kom graag tot de kern, ben betrokken, verantwoordelijk, nieuwsgierig, conceptueel, inhoudelijk, creatief, analytisch, doelgericht, maar kan ook vertragen waar nodig en ik ga altijd voor kwaliteit.

Samen met mijn man mag ik twee tieners begeleiden in hun ontwikkeling. Ik vind het heerlijk om naar de Parade te gaan, te dansen, een stad te verkennen en langs de lijn de kids aan te moedigen. Yoga oefeningen en Chi Kung zijn voor mij een dagelijks ochtendritueel.