Inspirerend afscheids- of welkomst cadeau voor werknemers

Wauw dit zou iedere werkgever als afscheidscadeau moeten geven als iemand vertrekt. Ik ga vol ontspanning en openheid mijn toekomst tegemoet! Dit was de reactie van een van onze cliënten die de sessie “Een vrije start” heeft ervaren. Heel fijn om daaraan bij te mogen dragen!
Met een individuele opstelling kan een cliënt goed afscheid nemen van de werkgever. Er wordt innerlijk ervaren hoe de verbinding is met de (ex-)werkgever en of er nog dingen zijn blijven ‘hangen’. Dit kan terplekke ontrafeld worden zodat er weer een vrij gevoel ontstaat. De werknemer kan op deze wijze op een goede manier de organisatie verlaten, waardoor beide systemen, zowel de organisatie als de werknemer weer vrij zijn en toegang hebben tot hun potentieel.
Niet alleen de cliënt heeft hier dus veel plezier aan, ook de ex en toekomstige werkgever. Deze sessie kan volgens ons een mooi cadeau zijn zowel bij binnenkomst als bij vertrek!
Ben je geïnspireerd en benieuwd naar de mogelijkheden? Wij (Jessica Kwekkeboom en ik) bieden deze sessie aan in een intieme setting in Den Haag. Ook is het mogelijk bovenstaande incompany te faciliteren.